Tamaiti a'oga Myopia contral tioata ua lauiloa i le taimi nei

Faʻagesegese le alualu i luma ole myopia

O le fa'aaogaina o le 1.M.DT multi-focus micro-lens defocusingtechnology, e sili atu le malosi o le a'afiaga o le fa'agesegese o le fa'alolotoina o le myopia.

O le aofa'iga o 1164 fa'aauau microlens arrays i 12 mama o lo'o tufatufaina i luga o le pito i fafo o le tioata.provicing +4.0D~+5.0D continuous defocus.faia g mama-pepe o le myopiodefocus vaega, toso le mata axis, ma faagesegese i lalo le tuputupu ae o le mata axis, faapea le faia o se matafaioi e faatuai ai le aafiaga o le alualu i luma myopia.

Fa'asa'o manino Pro

10mm opitika nofoaga autu photopic, faasa'oga sa'o e manino.

O le 10mm optical centre photopic area o le tioata e sili atu ona fetaui ma le va'aiga pito sili ona ma'ai, fa'amautinoaina o mea faitino o lo'o sa'o le ata i luga o le mata, ma maua ai le va'aiga fa'asa'o manino.

Fa'atonu vave

O tioata laiti e fa'atulagaina fa'asaienisi i se mama mama, fa'ataga fa'avavevave le fa'aogaina ma fa'amalieina lelei.

1164 micro-matamata o loʻo faʻatulagaina faʻasaienisi i se mama mama, ma o le aofaʻi o le defocus e suia faʻaauau ma faʻasaienisi.A'o fa'amautinoa le fa'atuai o le alualu i luma o le myopia, e amana'ia ai fo'i le vave fa'afetaui ma le fa'amafanafanaina o la'ei a tamaiti.

Puipuiga saogalemu Pro

E mulimulita'i i tulaga fa'alua a le atunu'u e sili atu ai le saogalemu ma le saogalemu e ofuina.

O le faʻaogaina o mea PC / MR-8 faʻafeiloaʻi le aʻafiaga o le faʻataʻitaʻiga a le vaega o tioata talavou. lea e mafai ona puipuia lelei le tioata mai le malepelepe i taimi o taʻaloga, ma e sili atu le saogalemu i le ofuina. National patent technology support, aoga faʻataʻitaʻiga pateni numera ZL2021 2 2291583.6 faʻamaonia faʻamaonia, faʻamaonia faʻasaienisi ma tekinolosi, faigofie ona ofuina sili atu le mautinoa.

 

信图片_20230909163312
信图片_20230909163324

Taimi meli: Sep-09-2023